Rasim M. Halili B.I.

Rasim M. Halili B.I.

Rasim M. Halili B.I.

Rasim M. Halili B.I.

oc78

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Bablak
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i letrës dhe kartonit të valëzuar, si dhe ambalazhit prej letrës dhe kartonit
Code
1721