Daut Ibrahimi B.I.

Daut Ibrahimi B.I.

Contact Information

Address
Rr. Joseph R. "Beau" Biden III, Sojevë
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511