Sylejman X. Krasniqi B.I.

Sylejman X. Krasniqi B.I.

Sylejman X. Krasniqi B.I.

Sylejman X. Krasniqi B.I.

xl59

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
Code
1623