ferizajbus

Member since 10 muaj ago

  • Listings

About

Nothing to show!

Author Listings

Kashtanjeva Dekor SH.P.K.
Januz S. Ferizi B.I.
Mecatyp -KS SH.P.K.
  • Magjistralja Prishtinë - Shkup
  • 2599
  • Prodhimi i produkteve të tjera metalike p.k.t.
SWISS PRECISION THREADING SH.P.K.
  • Rr. Ganimete Tërbeshi, Ferizaj
  • 2420
  • Prodhimi i tubave, gypave, profileve bosh dhe pajisjeve të tjera nga çeliku
POLYTEC SH.P.K
Florim R. Ademi B.I.
DOQI SH.P.K.
AJRIZ ASLLANI B.I.
KUSHTRIM TAHIRI B.I.
FABRIKA E VEGLAVE PLUS APARATEVE ELEKTRIKE SH.P.K.
Hatixhe Miftari B.I.