Vlera Rexhepi B.I.

Vlera Rexhepi B.I.

Vlera Rexhepi B.I.

Vlera Rexhepi B.I.

ai75

Contact Information

Address
Rr. Rexhep Bislimi, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)
Code
1419