Jeton Vehbiu B.I.

Jeton Vehbiu B.I.

Jeton Vehbiu B.I.

Jeton Vehbiu B.I.

aj89

Contact Information

Address
Rr. Faton Vehbiu, Prelez i Jerlive
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve
Code
3101