Avdi Murtezi B.I.

Avdi Murtezi B.I.

Avdi Murtezi B.I.

Avdi Murtezi B.I.

ak18

Contact Information

Address
Rr. Brahim Ademi, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
Code
1623