Ylber Bislimi B.I.

Ylber Bislimi B.I.

Ylber Bislimi B.I.

Ylber Bislimi B.I.

al19

Contact Information

Address
Rr. Naim Beka, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i vajit dhe sheqerit dhe sheqerit
Code
1081