ELEKTROPLAST SH.P.K.

ELEKTROPLAST SH.P.K.

ELEKTROPLAST SH.P.K.

ELEKTROPLAST SH.P.K.

bb25

Contact Information

Address
Muhoc, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i pllakëzave të plastikës, fletëzave, tubave dhe profileve
Code
2221