Dyer Dhe Dritare Kristal SH.P.K.

Dyer Dhe Dritare Kristal SH.P.K.

Dyer Dhe Dritare Kristal SH.P.K.

Dyer Dhe Dritare Kristal SH.P.K.

bb37

Contact Information

Address
Rr. Kadri Zeka, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i artikujve të plastikës për ndërtimtari
Code
2223