Qëndresë Hasani B.I.

Qëndresë Hasani B.I.

Qëndresë Hasani B.I.

Qëndresë Hasani B.I.

ci51

Contact Information

Address
Rring Mall, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i produkteve të tjera nga druri; artikujve nga tapa, kashta dhe materialeve thurëse
Code
1629