DARDHA HOME SH.P.K.

DARDHA HOME SH.P.K.

DARDHA HOME SH.P.K.

DARDHA HOME SH.P.K.

cm51

Contact Information

Address
Rr. Hysen Statovci, Fshat i Vjetër
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i produkteve të qeramikës për përdorim shtëpiak dhe zbukurues
Code
2341