Digital Dentistry SH.P.K.

Digital Dentistry SH.P.K.

Contact Information

Address
Rr. Dëshmorët e Kombit 1/1, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i instrumentave dhe pajisjeve mjekësore dhe dentare
Code
3250