ERZA DESSERT SH.P.K.

ERZA DESSERT SH.P.K.

Perpunim i çajit dhe kafes

ERZA DESSERT SH.P.K.

cz66

Contact Information

Address
Rr. 12 Qershori, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i kakaos, çokollatës dhe ëmbëlsirave
Code
1082