Xaj Krasniqi B.I.

Xaj Krasniqi B.I.

Xaj Krasniqi B.I.

Xaj Krasniqi B.I.

dm95

Contact Information

Address
Rr. Atë Nikprelaj, 21, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071