HSI SH.P.K.

HSI SH.P.K.

HSI SH.P.K.

HSI SH.P.K.

dw13

Contact Information

Address
Rr. Vllëzërit Zeka, Fshat i Vjetër
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i izolatorëve prej qeramikës dhe pajisjeve izoluese
Code
2343