FURRA HASI BAKERY SH.P.K.

FURRA HASI BAKERY SH.P.K.

FURRA HASI BAKERY SH.P.K.

FURRA HASI BAKERY SH.P.K.

dz29

Contact Information

Address
Rr. Astrit Bytyqi, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071