Mergime Grainca B.I.

Mergime Grainca B.I.

Mergime Grainca B.I.

Mergime Grainca B.I.

ex90

Contact Information

Address
Rr. Vëllezërit Gërvalla, 69, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)
Code
1419