FURRA HASI – B SH.P.K.

FURRA HASI – B SH.P.K.

FURRA HASI – B SH.P.K.

FURRA HASI – B SH.P.K.

fr34

Contact Information

Address
Rr. Remzi Hoxha, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071