Mergim Isufi B.I.

Mergim Isufi B.I.

Mergim Isufi B.I.

Mergim Isufi B.I.

ft46

Contact Information

Address
Rr. Prekazi, 2, Sheret
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Përpunimi i çajit dhe kafes
Code
1083