Flamur Goga B.I.

Flamur Goga B.I.

Flamur Goga B.I.

Flamur Goga B.I.

fx97

Contact Information

Trade Name
Rrobaqepëse Besarta Fashion
Address
Rr. Ahmet Hoxha, 21, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
1419
ARBK Activity
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)