ELI THERM SH.P.K.

ELI THERM SH.P.K.

ELI THERM SH.P.K.

ELI THERM SH.P.K.

fz83

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i pllakëzave të plastikës, fletëzave, tubave dhe profileve
Code
2221