Furra Korabi SH.P.K.

Furra Korabi SH.P.K.

Furra Korabi SH.P.K.

Furra Korabi SH.P.K.

gl68

Contact Information

Address
Rr. Gursel e Bajram Sylejmani, 112, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071