SWISS PRECISION THREADING SH.P.K.

SWISS PRECISION THREADING SH.P.K.

SWISS PRECISION THREADING SH.P.K.

SWISS PRECISION THREADING SH.P.K.

h7j9

Contact Information

Address
Rr. Ganimete Tërbeshi, Ferizaj
ARBK Code
2420
ARBK Activity
Prodhimi i tubave, gypave, profileve bosh dhe pajisjeve të tjera nga çeliku