Avdyl I. Muhaxheri B.I.

Avdyl I. Muhaxheri B.I.

Avdyl I. Muhaxheri B.I.

Avdyl I. Muhaxheri B.I.

he38

Contact Information

Address
Rr. Shaban Muhaxheri, Dramjak
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
Code
1623