Enis G. Fetahu B.I.

Enis G. Fetahu B.I.

Enis G. Fetahu B.I.

Enis G. Fetahu B.I.

hl38

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i produkteve të qeramikës për përdorim shtëpiak dhe zbukurues
Code
2341