SEFA METAL SH.P.K.

SEFA METAL SH.P.K.

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Gjilan, Dardani
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511