Elitherm Al Group SH.P.K.

Elitherm Al Group SH.P.K.

Elitherm Al Group SH.P.K.

Elitherm Al Group SH.P.K.

ig63

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Prelez i Jerlive
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i pllakëzave të plastikës, fletëzave, tubave dhe profileve
Code
2221