MIRI S SWEETS SH.P.K.

MIRI S SWEETS SH.P.K.

MIRI S SWEETS SH.P.K.

MIRI S SWEETS SH.P.K.

ii38

Contact Information

Address
Rr. Astrit Bytyqi, 2/1, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071