FL & ET Group SH.P.K.

FL & ET Group SH.P.K.

FL & ET Group SH.P.K.

FL & ET Group SH.P.K.

jr94

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Bablak
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
Code
1623