Belkize Ahmeti B.I.

Belkize Ahmeti B.I.

Belkize Ahmeti B.I.

Belkize Ahmeti B.I.

la95

Contact Information

Phone
-
Address
Rr. Vëllezërit Gërvalla,74, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i tekstileve të tjera teknike dhe industriale
Code
1396