Qefsere Ahmeti B.I.

Qefsere Ahmeti B.I.

Qefsere Ahmeti B.I.

Qefsere Ahmeti B.I.

mg10

Contact Information

Address
Rr. Pjeter Bogdani, 32, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)
Code
1419