Bedrije X. Gashi B.I.

Bedrije X. Gashi B.I.

Bedrije X. Gashi B.I.

Bedrije X. Gashi B.I.

mm16

Contact Information

Address
Rr. Fehmi Agani, 10, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)
Code
1419