Drilon Zariqi B.I.

Drilon Zariqi B.I.

Contact Information

Address
Rr. Softaj, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Farkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik
Code
2550