Ekrem Is. Gashi B.I.

Ekrem Is. Gashi B.I.

Ekrem Is. Gashi B.I.

Ekrem Is. Gashi B.I.

nj87

Contact Information

Address
Rr. Kadri Zeka, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511