GERIS SOFT SH.P.K.

GERIS SOFT SH.P.K.

GERIS SOFT SH.P.K.

GERIS SOFT SH.P.K.

ns99

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i artikujve prej letrës me përdorim familjar dhe sanitar, letrës së tualetit
Code
1722