Qëndrim Reka B.I.

Qëndrim Reka B.I.

Qëndrim Reka B.I.

Qëndrim Reka B.I.

ny17

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i pllakëzave të plastikës, fletëzave, tubave dhe profileve
Code
2221