MOBILERIA KANITA SH.P.K.

MOBILERIA KANITA SH.P.K.

MOBILERIA KANITA SH.P.K.

MOBILERIA KANITA SH.P.K.

oc60

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Mirash
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve
Code
3101