Newco Minex SH.P.K.

Newco Minex SH.P.K.

Newco Minex SH.P.K.

Newco Minex SH.P.K.

op94

Contact Information

Address
Rruga e Prizrenit, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar
Code
1072