Avni Beqiri B.I.

Avni Beqiri B.I.

Avni Beqiri B.I.

Avni Beqiri B.I.

os83

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
ARBK Code
1393
ARBK Activity
Prodhimi i qilimave, sixhadeve dhe tepihëve