Bardh Shabani B.I.

Bardh Shabani B.I.

Bardh Shabani B.I.

Bardh Shabani B.I.

pd18

Contact Information

Trade Name
NPT Erëza
Address
Rr. Luftëtarët e Lirisë, Gaçkë
Social Info
ARBK Code
3101
ARBK Activity
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve