Mishtore – MALI SH.P.K.

Mishtore – MALI SH.P.K.

Mishtore – MALI SH.P.K.

Mishtore – MALI SH.P.K.

pk93

Contact Information

Address
Rr. Zuka, Lloshkobare
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Përpunimi dhe konservimi i mishit
Code
1011