NBG GROUP SH.P.K.

NBG GROUP SH.P.K.

NBG GROUP SH.P.K.

NBG GROUP SH.P.K.

pn18

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
ISO 9001
Aktiviti ARBK
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)
Code
1419