Sadat Zeqiri B.I.

Sadat Zeqiri B.I.

Sadat Zeqiri B.I.

Sadat Zeqiri B.I.

pn24

Contact Information

Trade Name
Mobileria Frashëri
Address
Balaj, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
3101
ARBK Activity
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve