LIRIA LGL SH.P.K.

LIRIA LGL SH.P.K.

LIRIA LGL SH.P.K.

LIRIA LGL SH.P.K.

qi61

Contact Information

Address
Rr. Vëllezërit Gërvalla, 24, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071