AME SH.P.K.

Contact Information

Address
Rr. Vëllezërit Gërvalla, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i vajit dhe sheqerit dhe sheqerit
Code
1081