Sojeva Punishte Manufaktur SH.P.K.

Sojeva Punishte Manufaktur SH.P.K.

Sojeva Punishte Manufaktur SH.P.K.

Sojeva Punishte Manufaktur SH.P.K.

ry69

Contact Information

Address
Sojevë, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Përpunimi i lëngut të frutave dhe perimeve
Code
1032