Hetem Osmani B.I.

Hetem Osmani B.I.

Hetem Osmani B.I.

Hetem Osmani B.I.

sa83

Contact Information

Trade Name
Mobileria Erdi
Address
Rr. Ferizaj - Viti, Komogllavë
Social Info
ARBK Code
1623
ARBK Activity
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese