Magbule Baran B.I.

Magbule Baran B.I.

Magbule Baran B.I.

Magbule Baran B.I.

sm57

Contact Information

Trade Name
Ëmbëltore Istambull
Address
Rr. Vëllezërit Gërvalla, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta