Twins Dessert SH.P.K.

Twins Dessert SH.P.K.

Twins Dessert SH.P.K.

Twins Dessert SH.P.K.

tj74

Contact Information

Address
Rr. Filip Shiroka, 20, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i kakaos, çokollatës dhe ëmbëlsirave
Code
1082